12:19 PG

(2) Comments

Mini Gathering IEM

quick post

IEM bermaksud Internet Entrepreneur Malaysia

baru je ditubuhkan oleh sedari catz. ahli dalam 200 lebih, yg datang dalam 6 orang. so kalau nak ramai lagi yg datang, kene ada ahli ribu2 kot.. hehehe..

gathering di food court KLcentral. start kol 11am. habis kol 4pm.
Macam2 sembang dengan idea yang bernas dan bermanfaat tentang Perniagaan Internet ini. Dan kami juga telah plan masa depan kami utk group IEM. ingin tahu, join lah Internet Entrepreneur Malaysia.

Antara yang hadir pada gathering ini adalah :

1. Catz - 

2. Amirul Faisyal -

4. Sham -  

ni gambar gatheringnya :

fatin,kodin,sham,zamri,amirul



fatin,catz,sham,zamri,amirul
harap dr 6 org ni, akan bertambah jadi 16, 26, 36, 46, 56 & seterusnya yg hadir pada next gathering
2 Responses to "Mini Gathering IEM"
catzer said :
Isnin, 23 Februari, 2009
ooo..98% skit lagi tu aku ingat 100% muahahaha
Fatin Pauzi said :
Isnin, 23 Februari, 2009
1. Catz -
Organizer dan juga "speaker" pd hari tersebut.
98% die je yg ckp.. haha..
Setuju sangat. Hehe :D

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...