1:58 PG

(2) Comments

IBM DBA & Result Degree

Din

, ,

Lama dah tak update blog ni

Terima kasih kepada KampungBoy, spatt, Bagak dan sesiapa yang wish final exam saya. Result pun dah keluar, dan syukur. lepas pun 3... tak lepas takleh plak nk sambung master.. Yoyo jee..
Sebaik habis je final exam dan thesis presentation, cuti 2 hari je, lepas tu terus amik kelas IBM Database Administrator organize by Prestariang (bukan kanak2 riang ek) and sponsored by Kementerian Pelajaran. Dah free, amik jela... heheh.. dahla yuran + kelas IBM ni sebenarnya lebih kurang RM 24000 seorang.. dan sepatutnya kelas selama 9 minggu tapi dipendek jadi 4 minggu je. Jadi kalau dah kelas dipendekkan hari nya, maka waktu belaja dipanjangkan.. mula 9am hingga 5pm. macam waktu kerja dah.. huhuhuh.. dok menghadap komputer je dari pagi smp petang. Balik rumah penat terus tido...
Ada 3 set nota tebal tuh.
Workspace using DB2 software  
Kusyuk tgh wat latihan, sambil layan YM

Kelas IBM DBA ni pun nak habis dah. sabtu ni morkup exam, selasa depan baru exam betul die.. Apapun kelas IBM DBA ni memang sempoi, layan kepala dengan tutor dari IBM Mr Low Yoong Kim dan rakan kelas yang enjoiy.. Tidak lupa juga Mr Agus dari Indonesia join kelas ni sama. You guys are the best
Good Luck for IBM exam to me and others
2 Responses to "IBM DBA & Result Degree"
Wan said :
Selasa, 23 Disember, 2008
Kodin bakal certified IBM DB2..hehhe =p
Famie Shafie said :
Khamis, 01 Januari, 2009
Wow... bagus. Tahniah kepada En. Izaldin yang berjaya score three pointer...

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...