12:25 PG

(5) Comments

Berehat dari Blogging & IM

Bermula hari ini sehingga 25 november saya akan rehat dari dunia blogging dan IM.. kerana saya akan tumpu sepenuhnya untuk menyiapkan Final Year Project saya dan juga Final Exam... maklumla ni last semester saya. jadi kene score la

Kalau ada apa-apa update pun hanya update di Twitter Kodin sahaja.. boleh tengok kat sidebar kanan blog ini.. (quick update). ataupun klik sini.

Salam. wish me luck
5 Responses to "Berehat dari Blogging & IM"
KampungBoy said :
Selasa, 28 Oktober, 2008
Neway...gud luck 4 ur final exam..bro.
spatt said :
Sabtu, 01 November, 2008
all the best bro... :)
BAGAK said :
Selasa, 02 Disember, 2008
selamat meletihkan otak anda


all the best....:)
yazidyahaya said :
Selasa, 16 Disember, 2008
sekarang dah habiskan??so camne result???
Selasa, 30 Disember, 2008
kodin~!

kawan maen bola aku mase kecik. kodin ni keeper power siut. sekarang aku x tau la. tgk gaye mcm computer freako je. heheh..

kene aja aku ni. aku tak reti laa nak canggih2kan blog aku..

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...