12:09 PG

(16) Comments

Potret Ku sudah siap

Din

,

yahhuuu... @nari@raya

potret muka aku dah siap... hasil tgn dari wanwma. @tepuktangan@tepuktangan
terima kasih bnyk2. sungguh lawa @cinta tak sabar nk tunggu gmbr nih smp kat rumah ni @rindu



amacam?? hensem tak? @sengihnampakgigi@rindu

dpt tag dr kaykay plak.. nnti lepas aku abis final aku layan tag ko yek kakay @adil@tepuktangan
16 Responses to "Potret Ku sudah siap"
Azman said :
Ahad, 04 Mei, 2008
tahniah kodin huhu.. aku pun try anta tapi takdapat ar.. :D tak encem kot huhu.. anyway gambo ni bkn ke aku yg tangkap? perasan plak aku hhihihi
kodin said :
Ahad, 04 Mei, 2008
haah... ko tangkap. lame dulu dah gmbr nih... :D
kodin said :
Ahad, 04 Mei, 2008
haah... ko tangkap. lame dulu dah gmbr nih... :D
ahib0205 said :
Ahad, 04 Mei, 2008
encem2.. memang tak leh nak lawan aku. ko lagi encem.. caya la kodin... aku selasa ni abis FINAL.. yahoo... er.. rasa mcm nk kena extend je. huhuhu.. sbb susah giler soklan
Isnin, 05 Mei, 2008
cehhhh~!
gmbr kanak2..
suhairi said :
Isnin, 05 Mei, 2008
soh dia lukih potret aku lak....
kodin said :
Selasa, 06 Mei, 2008
ahib205: awal ko abis. aku abis ahad ni.. aduhhh..


spirit_girl85: tuh bukan gmbr kanak2la.. gmbr dah beso dah tu.. 1/2 tahun dulunye gmbr... huhuh..

suhari: bleh g apply kat blog die, suh die lukis..
wanwma said :
Selasa, 06 Mei, 2008
ko kena tag la kodin. Aku yang tag ko, ehem..tahniah la pasal dapat potret tu..aku tgh usaha nak g pos ni
komenebook said :
Rabu, 07 Mei, 2008
(salam)

hope ni salah sorang jejaka melayu terakhir yang best dan baik...aweq bole cair jugak tengok lama2 :-)
kodin said :
Khamis, 08 Mei, 2008
wan: aku akan update tag lepas abis paper 12hb ni :)

komenebook: jgnla ckp camtu.. seganla.. malu :p
ahib0205 said :
Selasa, 13 Mei, 2008
kodin, tuluunn....
buncit said :
Rabu, 21 Mei, 2008
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
kodin said :
Rabu, 02 Julai, 2008
testing :D
zaidi said :
Sabtu, 26 Julai, 2008
Nice potrait and tahniah pada pelukis . Jealous rasa ....
Sabtu, 26 Julai, 2008
Boleh tolong rekomen tak pelukis tu . What a gifted artist.
kodin said :
Sabtu, 09 Ogos, 2008
bleh tgok kat sini http://wanwma.com/potretfree/

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...