3:17 PG

(9) Comments

Ohh!! Sibuknye aku...

Din

Saya terlalu sibuk sehinggakan nk update blog ni pun tak ade mase... bnyk sgt test, test, test, assignment, assignment, project, project, present, present... mentang2la nk dekat final ni, bnyk plak keje nk kene submit sblom study week start.. dah name student, nk wat cammane kan..

utk post kali ini saya akan kongsikan screenshot desktop laptop saya ini. post ini sebb saya ditag oleh duez-san yg show-off dgn clean desktop die tuh...

ini dia.. tadaaaaa....

ye. beginilah desktop ku yg "bersih".. huhu... dulu pernah bersihkan tinggal 1, 2 file je.. tp xlame lepas tuh kejap je dah penuh balik.... lgpun file2 kat desktop tuh penting n selalu diguna... so, bile nk gune je, terus cari kat desktop. takperlu nk cari kat folder-folder dlm my computer...

background blakang siap ade kalender lg tu utk alert klau saya lupe ade task2 nk kene submit... so, kat desktopla tuhla saya wat to-do-list saya!

ok. kite tgok lagi desktop blogger2 lain cammane :