2:19 PTG

(7) Comments

MukaKU di potret kan!!!!








mane satu gmbrku???

sedang sbok2 buat keje, tibe2 dpt email dr wanwma yg memberitahu bhw saya terpilih utk dilukis gambar saya jadikan gambar potret.. Yuhuuu.. best gile... tak penah dlm hidup buat gmbr potret nih.. tp dah diberi peluang ni secara percuma, sambar jela...

terima kasih kpd wan, krn berbesar hati ingin melukis gmbr saya yg hensem nih.. huhuhuh..

saya antara 5 org yg terpilih utk bulan Mac ni.. so, klau sape yang nk bolehlah lawat ke website wan ini http://wanwma.com/potretfree/ dah submit, tunggula... sbb bukan sume dpt pun, yg terpilih sahaja... bulan nih org lain, bulan depan org lain... saya tunggu hampir sebulan, hari ni baru dpt..

tq wan

Link : Wajah-wajah Yang Bakal Dilukis
7 Responses to "MukaKU di potret kan!!!!"
catzer said :
Ahad, 23 Mac, 2008
kekekke,letak lah muke yg latest..hampeh tul lah kodin ni
kodin said :
Isnin, 24 Mac, 2008
huhuhuh.. tuh gambar yg smart skit.. tp aku dah submit gmbr lain yg hensem lg.. tgokla cammane nnti. :p
wanwma said :
Jumaat, 28 Mac, 2008
Sama2 Kodin, sabar menunggu yer! Huhuhu...saya akn tengok balik nk lukis gmbr mana..sy akn cuba yg latest tu, tp mcm blur skit la...
ahib0205 said :
Sabtu, 29 Mac, 2008
ntah ko ni kodin. bukan apa gambar latest nampak lebih hensem. tp aku tak kata la yg dulu tak emsem. cuma ensem ckit jek... :P

aku baru online ni. busy giler seh
kodin said :
Selasa, 01 April, 2008
hahah.. ko ni nak kembangkan idung aku jeee.. huhuh :D
Celulite said :
Rabu, 02 April, 2008
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celulite, I hope you enjoy. The address is http://eliminando-a-celulite.blogspot.com. A hug.
kodin said :
Rabu, 02 April, 2008
dduhhhh.....

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...