11:25 PG

(8) Comments

5 Website kegemaran

Din

hmmm.. skali kene tag lah dgn si minah rempit nih..

saya kurang singgah blog org sbb saya gune RSS, so mane yg post menarik je saya singgah... ok. saya listkan 5 website kegemaran saya :

1) Google Search <-- tmpt nk cari maklumat
2) WangCyber <-- Malaysian Internet Marketers
3) Shah Alam Portal <-- Sebab saya org Shah Alam
4) w3school <-- tempat rujukan programmer
5) DynamicDrive <-- script2 yg mengujakan

kebnykn website yg saya gemar adalah lebih kpd website programmer, system developer, code2, script2, design2 camtu... yg blog2 huha huha tuh utk mengisi masa lapang je singgah.. heheh..

ok. saya nk tag balik kat sape huh???

1) man <-- sebok sgt smp blog pun tak update2
2) duez <-- jiwang rupenye mamat nih
3) bubin <-- blog mcm2 adaa....
8 Responses to "5 Website kegemaran"
ahib0205 said :
Sabtu, 08 Mac, 2008
eh kodin, ko buang tarikh utk tunjukkan bola ko post ke? ke aku yg saje buat tak nampak? ha.. ke ko nk bg ilang selipar imam kampung sebelah lak? hahahha..

er... kodin, aku tak jawan lagi tag minah rempit tu la. laju giler ko jawab ek. wokeh la kodin. ko undi apa ek? :P
kodin said :
Sabtu, 08 Mac, 2008
aku buang tarikh sbb bile aku letak, design blog aku lari.. so aku buang jela..

biarlaahh rahsiaaaa... heheh :p
ahib0205 said :
Isnin, 10 Mac, 2008
eleh alasan la tu :P takpa2 aku catit bila ko punya post. muahaaha...
catzer said :
Isnin, 10 Mac, 2008
korang berdua mmg nak kena hambat ngan aku satu shah alam ke :p
ahib0205 said :
Rabu, 12 Mac, 2008
wakakak minah rempit udah turun. jom kodin blah. hahahaha
ahib0205 said :
Selasa, 18 Mac, 2008
eh kodin, ko tgh monitize blog ko ek? hm.. aku nk bg cdgn suopaya nk bukak link lain kat atas tu better open in new window
ahib0205 said :
Jumaat, 21 Mac, 2008
hello2.. kodin... aku pelawat setia blog ko nih... nk post terbaru....
kodin said :
Sabtu, 22 Mac, 2008
ye..ye.. kodin disini... :p

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...