2:19 PTG

(7) Comments

MukaKU di potret kan!!!!








mane satu gmbrku???

sedang sbok2 buat keje, tibe2 dpt email dr wanwma yg memberitahu bhw saya terpilih utk dilukis gambar saya jadikan gambar potret.. Yuhuuu.. best gile... tak penah dlm hidup buat gmbr potret nih.. tp dah diberi peluang ni secara percuma, sambar jela...

terima kasih kpd wan, krn berbesar hati ingin melukis gmbr saya yg hensem nih.. huhuhuh..

saya antara 5 org yg terpilih utk bulan Mac ni.. so, klau sape yang nk bolehlah lawat ke website wan ini http://wanwma.com/potretfree/ dah submit, tunggula... sbb bukan sume dpt pun, yg terpilih sahaja... bulan nih org lain, bulan depan org lain... saya tunggu hampir sebulan, hari ni baru dpt..

tq wan

Link : Wajah-wajah Yang Bakal Dilukis

11:25 PG

(8) Comments

5 Website kegemaran

Din

hmmm.. skali kene tag lah dgn si minah rempit nih..

saya kurang singgah blog org sbb saya gune RSS, so mane yg post menarik je saya singgah... ok. saya listkan 5 website kegemaran saya :

1) Google Search <-- tmpt nk cari maklumat
2) WangCyber <-- Malaysian Internet Marketers
3) Shah Alam Portal <-- Sebab saya org Shah Alam
4) w3school <-- tempat rujukan programmer
5) DynamicDrive <-- script2 yg mengujakan

kebnykn website yg saya gemar adalah lebih kpd website programmer, system developer, code2, script2, design2 camtu... yg blog2 huha huha tuh utk mengisi masa lapang je singgah.. heheh..

ok. saya nk tag balik kat sape huh???

1) man <-- sebok sgt smp blog pun tak update2
2) duez <-- jiwang rupenye mamat nih
3) bubin <-- blog mcm2 adaa....

12:20 PG

(5) Comments

Blogger Theme & Hack!!

Salam sume!

perasan tak blogger yg menggunakan platform blogspot makin kurang??? nih blogger yg btol-btol blogger ek, blogger yg sejati, bukan blogger sampah..(yg blog die post ntahpape n penuh dgn iklan, lebih pentingkan iklan dr post) hahahah...

saya perasan dah makin kurang, sbb ramai yg berpindah ke wordpress (berbayar)... hmm.. rase2nye nk kene buat Blogger Blogspot Club(BBC).. hehehe... amacam?? setakat nih saya still gune blogspot sbg blog peribadi.. blom datang ilham lg utk gune wordpress walaupun wordpress lagi hebat dr blogspot.. xpela. aiman xkesahh..

ok. utk post kali ni, saya listkan website2 yg saya gune utk cari theme blog dan juge hack2 yg berguna utk ejast blog anda.. ini diaaaa....... tadaaa....

  1. http://freeskins.blogspot.com/
  2. http://betabloggerfordummies.blogspot.com/
  3. http://charmskins.com/
  4. http://www.finalsense.com/services/blog_templates/blogger_beta.htm
  5. http://webtalks.blogspot.com
  6. http://www.jackbook.com
  7. http://howtoclick.blogspot.com
  8. http://fundubytes.blogspot.com
  9. http://hackosphere.blogspot.com <--- nih paling best utk hack blog korang..

sekian.