8:13 PTG

(6) Comments

kisah pak imam kena curi selipar

Din

, ,

ni saya amik dr post member. disebabkan lawak sgt2, saya paste kat sini. layannnn...

(click gmbr utk besarkan)
6 Responses to "kisah pak imam kena curi selipar"
Azman said :
Selasa, 19 Februari, 2008
bongok ar.. hohoho
kodin said :
Selasa, 19 Februari, 2008
hahaha.. mmg kelakar gile.. aku bace ulang2 kali mesti gelak pecah perutnye.. hahah..
keraknasi said :
Ahad, 24 Februari, 2008
biasa je lawak dia. :D jangan marah ha...
ahib0205 said :
Ahad, 02 Mac, 2008
kodin, dh berapa kali hg baca ni? takkan tak abis2 gelak lagi? saya ni dah byk kali baca smpai tak tergelak dh pulak :P

er... pak imam tu tK JUMPA lagi ke selipar dia? hehehe...
kodin said :
Ahad, 02 Mac, 2008
haha.. nih nk suh aku updatela nih.. hehe :p aku busy dgn projek study tak abis2.. sebok skit.. nnti aku update ek :)
ahib0205 said :
Ahad, 02 Mac, 2008
aku datang lagi ni kodin. ari2 aku dtg aku tolong cari seliper pak imam tu. hahahaha

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...