1:14 PG

(1) Comments

Promotion DiGi Baru [HAPPY]

Din

, ,

Semenjak 2 menjak ni, digi bnyk skali buat promotion termasuklah iklan2 yg kelakar... hehehe.. website die pun buat saya happy jee.. eheheh.. tp ape yg menariknye kali ini, DiGi telah keluarkan plan prepaid baru mereka iaitu HAPPY . apa yg menariknya tntang HAPPY ni, seperti gmbr bawah nih...


saya nmpk nye tertarik utk dptkan prepaid ni... mungkin belilah nnti.. dan yg bestnye, beli online jee... pastu delivery free ke rumah teruss.. bestnyaa.. xyah keluar rumah dah.. hehehe..

lebih lanjut : http://www.happy.com.my
1 Response to "Promotion DiGi Baru [HAPPY]"
ammar said :
Isnin, 04 Februari, 2008
cam biasa, org promote ni msti dia 'cover' bnda yg xbest psl produk dia. so ni aku share 'spoiler' psl happy.
1) mmg 99sen max tp time pn ada max jgk. iklan dia ckp no limit tp sbnrnya smpi 45min je. pstu dia off.
2) susah nk cri topup. adik aku ckp leh tpup gn digi tp xsure. tya org yg promote pn xsure. klu nk sure, try la sndr.

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...