1:21 PG

(1) Comments

mp3 Search

Din


download mp3 dgn mudah. pergi sahaja di web ini yg mempunyai interface mcm google search.. hanya type artis + lagu yg anda nk, dan akan keluar bnyk result mp3 yg dicari.. klau nk dengar dulu pun boleh, ade player kat situ...

utk dload, anda hanya perlu klik di nama file tersebut, ataupun right klik > save as.. dah. mudah..

web ini mencari lagu hampir keseluruhan website yg ada kat internet nih.. bila korg search je lagu yg nk, web ini akan buat search ke blog2, website yg ade lagu yg korg nk tuh.. die akan crawl ke seluruh web/blog yg ade perkataan search keyword korg tuh.. tuh sbb bnyk lagu yg same dlm result page tuh..

update::

lagi satu site yg direct download lagu n bleh dgr lagu (stream) dulu lagu tuh sblom dload..
gi kat website nih http://www.topmusics.info/ . saya lg prefer yg ni drpd yg atas tuh, sbb result search lg bnyk dr SkreemR tuh... credit to catzer psl share bende nih..

slamat mendload..
1 Response to "mp3 Search"
catzer said :
Jumaat, 07 Disember, 2007
oit jgn lupe satu lagi site :

http://www.topmusics.info

situ pun byk gak mp3 aku dpt.Moh download sampai bengkak mata.

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...