5:00 PG

(0) Comments

Cipta Ebook Anda Sendiri

Selamat pagi Malaysia!! Untuk post kali ini adalah lebih berguna bagi sesiapa yang ingin menceburi perniagaan internet ataupun bg sesape yg telah lama pun..

Sedikit mukadimah tentang perniagaan internet. Terdapat pelbagai model perniagaan internet yg kite boleh buat contohnye dgn pengiklanan, melakukan perkhidmatan spt design logo buat website dan sebagai nye... Terdapat juga model ebiz menjual produk di internet samada digital produk ataupun fizikal. contoh produk fizikal adalah jam tangan, dimana anda sendiri mail post ke pembeli. contoh salah satu digital produk adalah menjual mp3 utk didownload, dimana produk yg pembeli dpt, adalah produk digital. ini termasuk juga ebook, iaitu buku digital. isikandungan sama mcm buku biase, tp kite bace dlm bentuk pdf ebook menggunakan adobe reader..

ini adalah fact tentang penjualan ebook di US

FACT: Paid online content sales in the U.S grew $1.3 billion in 2002, and the numbers are growing yearly. Over 10% of Internet users have paid for online content in this rapidly growing market.
dimana penjualan ebook mencecah lebih 1billion dan meningkat tiap2 tahun.. so, nampak tak potensi menjual ebook nih? besar bukan.. itu baru kat US. kat tempat lain lg?

2 persoalan yg perlu anda pikir2kan sebelum memasuki pasaran jualan ebook ini :
Bagaimana untuk menciptanya? Boleh kah saya menciptanya sendiri?

Sebenarnye, 2 persoalan tersebut telah diceritakan disini.

Ya, anda boleh menciptanya sendiri. Ada 2 perkara penting yang anda perlu tahu untuk mencipta ebook:

Idea tentang topik ebook anda
3 cara mudah mencipta ebook


Ebook yg diberi tajuk "Rahsia - Cipta sendiri produk terlaris" nukilan Norhafidz ataupun dipanggil budin. Bukan kodin ek!

Ebook ini menceritakan tentang idea utk anda mencipta ebook anda yg "panas" dipasaran dan juga memberi 3 langkah kpd anda mempermudahkan cara mencipta ebook anda. Dapatkan free ebook ini secara percuma dan anda juga diberi pelbagai bonus ebook percuma iaitu :

  1. The Complete Guide to Creating Your Own Website
  2. Small Business Success Secrets
  3. Your Online Success In 7 Simple Steps
  4. Percuma Keahlian formulajutawan.com

dapatkan ebook download ini PERCUMA sekarang!!

0 Responses to "Cipta Ebook Anda Sendiri"

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...