4:16 PG

(0) Comments

Tambah lg! Download lah!

Din

nih ade lg, amik kat forum kelas :

www.projectw.org

www.movierush.org

http://stage6.divx.com


meh aku ajar direct download gune google je....


first skali korang g google, pastu dlm search box tuh korang paste code nih :

{-inurl:(htm|html|php|asp|pl) intitle:"index of" "last modified" "parent directory" description size (m2a|ogg|wma|mp3) 2pac }

ni code utk search lagu. nnti die akan listkan web mane yg boleh download secara percuma. tak payah nk reg or download software pape... dah jumpe web tuh, nnti die listkan bnyk2 artis tuh, pastu just mouse click kanan, and Save As...

utk nk cari artis korang suke, gantikan 2pac dgn artis korang suke tuh... klau nk cari movie, tukar format mp3,wma,oog,m2a tuh kpd format movie mcm mpeg,mpg,avi,mp4 dan lain-lain lg....

papapun, slamat mencuba.. Slamat nye lah! hehe..
0 Responses to "Tambah lg! Download lah!"

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...