4:25 PTG

(0) Comments

saje mengepos

Din

saje je nk post ape yg patut, sbb google dah update page rank... dan blog nih dah page rank 1. takut klau lame tak post, nnti turun plak page rank.. portal www.shah-alam.info pun dah page rank 1 dah... hehehee... dah. yg tuh je.. bye..

meh kite layan lagu nih..


7:52 PG

(0) Comments

Bercuti Hari Raya & Final Exam!!

Din

Bermula hari ini sehinggalah 9/11, blog ini tidak akan bernyawa sbb nk sambut raya & final examlah plakk... so, kenela study mase cuti raya ni... apapun, lepas abis final exam, blog ini akan bernyawa balik dan banyk projek akan dilaksanakan mengikut perancangan.. hehehe..

apa pun, Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin dr saya, KODIN. dan GOODLUCK kpd sesiapa yg ade final exam lepas raye.. jgn sedih ek! heheh.. buhbyeee...

11:51 PTG

(0) Comments

iklan pecah perut proton!!

Din

hahaha.... mula2 aku tgok iklan nih kat blog member aku, aku igt cam seram je iklan nih, sbb ade hantu.. so aku silent la sound die.. hahaha..takut beb.. aku mane tahan cite seram2 nih... huhuh.. last2 iklan klakar.. terus aku bantai gelak smp nangis.. hahah... kelakar btol...