11:22 PTG

(2) Comments

update project

Din

elo! lame dah tak update blog nih.. mmg sengaja tak update pun, sbb post sblom nih lebih kpd memberi/share bende kat org... so, klau bende2 yg share nih, lebih baik biarkan ia lama di front page. biar org tau... tuh yg takmo post baru, nnti masuk archive plak post yg lame...

anyway thanx to kaykay did mention my YM Smiley post on his blog.. thank you! klau siape yg ade mention kat blog korang psl YM Smiley aku nih, bgtaula.. bleh aku boh link blog korang kat blog kawan-kawan.

skg nih mmg terlalu busy sgt nk study n on9 nih.. sungguh memenatkan bile mase yg kite ada kite gune sebetol2nye.. fully utilize!! tp puasla.. berbaloi gak. lg pun tgh mude, sihat, n bnyk tenaga lagi. baik kite gune mase n tenaga kite yg ada ke tahap yg max sekarang nih.. nnti dah berumur, dah tua, tak larat plak...

so, skg nih portal Shah Alam hampir 20% lg nk siap.. tggal nk masuk info2 je.. dan sedikit touchup, makeup2 skit, mascara skit.. hahaha... klau nk tgok preview g kat sini. Shah Alam Portal. tp tgok muke depan jela.. huhuhuh.. maybe akan launch balik next week. versi ke-2.

ok. more update will come esok.
2 Responses to "update project"
saWak said :
Sabtu, 08 September, 2007
shah-alam.info ni pasal apa ek?? aku pon dok shah alam gak. tp study kat UPM.
kodin said :
Ahad, 09 September, 2007
shah-alam.info ini web portal. mcm komunitilaa.. tunggu ek kemunculannye. hehehe..

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...