6:26 PTG

(3) Comments

Rahsia Photoshop

hohoho... dgr tajuk pun pelik.. macamla photoshop nih ade rahsia sgt... hehehe... ya! mmg benar. bg pakar photoshop yg design dorg lain dr yg lain dan menarik, mmg dorg akan dok senyap2 tak bgtau cammane dorg buat... tapi tak bagi sedara irfan kita nih.. (bukan irfan khairi ek.. hehehe ) die akan dedahkan segala rahsia pakar photoshop dr PhotoshopTopSecret.com secara percuma kpd semua org...


klau nk tau irfan ni pun dah cukup hebat bab2 design nih.. utk memperhebatkan lg gerakan tgn kanan die tuh, hehehe... die sanggup keluar duit USD240 utk beli DVD topsecret nih... pastu share plak dgn kite secara percuma lg tuh... wahhh!! baik hati nye die..

nk tau ape yg rahsianya teknik nih, cube tgok gambr yg dihasilkan otai photoshop nih. saya tgok pun teruja. so, same2la kite nntikan teknik rahsia ini yg dibongkar oleh irfan..

p/s : Shah Alam portal kini siap sepenuhnya.. dan kini mencari editor utk portal tersebut. tulis news ke (tak kesah berkenaan ape pun, tak semestinya psl shah alam), tulis blog ke, dan melayan forum. klau ade sesape yg berminat, tggalkan email dlm komen post nih dgn ayat [saya nk jd editor!]... ape editor dpt? buat mase skg nih, korg bleh letak iklan (nuffnang / adverlets ) korang kat frontpage portal tersebut... yg tuh jelaa.. ade ape lagi, nnti akan di update..

bye..
3 Responses to "Rahsia Photoshop"
ammar said :
Isnin, 24 September, 2007
can't wait for irfan to reveal the secrets..photoshop is one of the skills i'd really like to add in my resume..hehehe..
IrfanReka said :
Selasa, 25 September, 2007
amboih.. ingatkan bgtau kat kengkawan pakai emel/msg.. ni siap letak blogpost ni. tergezut den..haha
anyway.. thanks ya..

p/s: puji2an tu rsnye mcm over melangit je..ramai lg yg bagus tau..percayala..hehe

thanks lg skali..
ammar said :
Isnin, 04 Februari, 2008
stil waiting for da secrets. how's da progres? is it out yet?

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...