4:33 PG

(0) Comments

Melayu + Rasuah + WPI ???

Din

hari ini tak buat pape2 sbb tido lame sgt, so mood utk nk update website, buat asgmnt, presentation sume tak buat.. sbb tido lame sgt, power to move dah xde.. badan rase berat jee...malass jee rase... tuhla masalahnye bile tido lame sgt, tp tido tu best! hahaha...

utk mmbuangkan mase saya surf jela internet, g masuk blog2 member2, tgok sane sini... tibe2 tersampaila malaysia-today.net dah lame tak masuk blog ini. last masuk bulan lepas, mase isu panas psl agong Tuanku Mizan.. kali ini psl hakim VK Lingam. tp saya tak bace tuh sgt... yg saya tgok video Tun Mahadhir mase ceramah di Perdana Leadership Foundation, Putrajaya. beliau mmg idola saya dr kecik smpla sekarang.. dan saya mmg kagum dgn die. skg umur 80 lebih pun masih kuat. berdiri lebih 2 jam lg plak tu...

saya attachkan video Tun psl MELAYU dengan RASUAH dan masalah singapura dgn WPI yg perlu diambil perhatian dan yg amat membimbangkan ttng WPI klau org singapura dpt(minit ke-6)... klau perasan, die ada sebut psl tanah persendirian yg nk jual sbb harga tinggi, tp nnti org yg dok tanah tuh yg dah jual bukannye bleh dok dlm kwasan pembangunan tuh pun, mesti pindah tempat lain.. itu yg amat merugikan (itu yg saya paham)... hayati lahh.. bnyk lg video. tp saya attach ini dulu...


[video ini adalah hak milik malaysia-today.net]
klik kanan di screen video, utk menu(stop,pause)
0 Responses to "Melayu + Rasuah + WPI ???"

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...