6:26 PTG

(3) Comments

Rahsia Photoshop

hohoho... dgr tajuk pun pelik.. macamla photoshop nih ade rahsia sgt... hehehe... ya! mmg benar. bg pakar photoshop yg design dorg lain dr yg lain dan menarik, mmg dorg akan dok senyap2 tak bgtau cammane dorg buat... tapi tak bagi sedara irfan kita nih.. (bukan irfan khairi ek.. hehehe ) die akan dedahkan segala rahsia pakar photoshop dr PhotoshopTopSecret.com secara percuma kpd semua org...


klau nk tau irfan ni pun dah cukup hebat bab2 design nih.. utk memperhebatkan lg gerakan tgn kanan die tuh, hehehe... die sanggup keluar duit USD240 utk beli DVD topsecret nih... pastu share plak dgn kite secara percuma lg tuh... wahhh!! baik hati nye die..

nk tau ape yg rahsianya teknik nih, cube tgok gambr yg dihasilkan otai photoshop nih. saya tgok pun teruja. so, same2la kite nntikan teknik rahsia ini yg dibongkar oleh irfan..

p/s : Shah Alam portal kini siap sepenuhnya.. dan kini mencari editor utk portal tersebut. tulis news ke (tak kesah berkenaan ape pun, tak semestinya psl shah alam), tulis blog ke, dan melayan forum. klau ade sesape yg berminat, tggalkan email dlm komen post nih dgn ayat [saya nk jd editor!]... ape editor dpt? buat mase skg nih, korg bleh letak iklan (nuffnang / adverlets ) korang kat frontpage portal tersebut... yg tuh jelaa.. ade ape lagi, nnti akan di update..

bye..

11:22 PTG

(2) Comments

update project

Din

elo! lame dah tak update blog nih.. mmg sengaja tak update pun, sbb post sblom nih lebih kpd memberi/share bende kat org... so, klau bende2 yg share nih, lebih baik biarkan ia lama di front page. biar org tau... tuh yg takmo post baru, nnti masuk archive plak post yg lame...

anyway thanx to kaykay did mention my YM Smiley post on his blog.. thank you! klau siape yg ade mention kat blog korang psl YM Smiley aku nih, bgtaula.. bleh aku boh link blog korang kat blog kawan-kawan.

skg nih mmg terlalu busy sgt nk study n on9 nih.. sungguh memenatkan bile mase yg kite ada kite gune sebetol2nye.. fully utilize!! tp puasla.. berbaloi gak. lg pun tgh mude, sihat, n bnyk tenaga lagi. baik kite gune mase n tenaga kite yg ada ke tahap yg max sekarang nih.. nnti dah berumur, dah tua, tak larat plak...

so, skg nih portal Shah Alam hampir 20% lg nk siap.. tggal nk masuk info2 je.. dan sedikit touchup, makeup2 skit, mascara skit.. hahaha... klau nk tgok preview g kat sini. Shah Alam Portal. tp tgok muke depan jela.. huhuhuh.. maybe akan launch balik next week. versi ke-2.

ok. more update will come esok.