12:08 PG

(0) Comments

old skool

Din

huh! ayat hiphop la plak... hehehe... setalah sekian lama tidak post sbb terlalu busy dgn keje 'universiti', terpaksa tangguh hasrat nak post yg menarik nih.. post kali ini saya ambil dr post member ahmadridzuan , sbb ia terlalu menarik utk berkongsi dgn korang sume..

ok. pernah tak anda ketahui website UiTM pada zaman2 batu dulu?? huhuh.. zaman 1st skali website UiTM dibina? nih saya letak screenshot website uitm dulu.. fully HTML only.. oldskool bebbb... hahah..
Klik utk enlarge kan..

web UiTM ini pada tahun 2000.. skg web uitm dah gune mambo. pemalas btol org PSMB ni. gune opensource je... hahahah.. gurau je no. sape yg keje kat PSMB jgnla amik hati.. hehehe...

bynk lg website dulu2 yg korang boleh tgok, just pegi di web ini http://www.archive.org pastu addla url website korang nak tgok tuh... selamat mencuba!!! :)
0 Responses to "old skool"

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...