11:36 PTG

(0) Comments

kecewa + TERUJA !!

Din

salam semua. sorryla lame tak post. selepas enjoy gile2 nye last weekend, sabtu g tgok harry potter and transformer. ahad g aquaria plak.. fuhhh.. mmg penat... ok. utk cite Harry Poter, saya kasi rating 2/5 dan transformer plak saya kasi 5/5. saya kecewa tgok cite harry poter and teruja tgok cite transformer. nasib baik tgok cite h/p dulu baru transformers, kecewa dulu pastu teruja. heheh... terubat balik bile tgok cite transformer.

cite hari sabtu:
cite harry poter bnyak flash back n bnyk sgt ckp2... action hanya time nk ending je.. time tuh jela best.. yg lain, xbest pun. movie sblom nih lagi best... utk transformers, saya mmg betol2 teruja, sbb dr awal smp abis mmg action saje, mmg best. ade yg part kelakar tuh, mmg betul klakar. hahahah.. robot pun bleh buat lawak.. hahahah... CGI yg best n btol2 terperinci sehinggakan wayar2 kecil kat kaki Optimus Prime n Megatron pun bleh nmpk.. mmg hebatlah.. dgn soundeffect lg.. pergghh.. mmg best. tgok plak kat IMAX, screen terbesar di asia tengara plak.. sound system mmg gempak. siap saya n member (paon) tak boleh dok diam bile tgok. hahahah...

cite hari ahad:
pegi ke aquaria kat KLCC(convention center). mmg berbaloi walaupun agak mahal. tp worth it lah.. tak kesah pun klau pegi dgn org tersayang. heheh.. mase nk byr tiket terkejut gak bile tgok list, adult RM38.. mmg terkejut tgok. rupenye tak abis tgok abis price list die. heheh..
adult (foreign) = RM38
adult with MyCard = RM
28
student = RM8 off
yg tuh jela yg igt. so, saya student tp time tu lupe plak bwk kad matrik, so tak dptla discount, kenela byr rm28. sepanjang dlm tuh mmg seronok, dpt tgok binatang2 air yg tak penah tgok depan mate.. habis mase kat situ hampir 2 jam. mermaid pun ade gak... terkejut plak tgok. hehee...



sblom g aquaria, g mkn kat restoran fastfood kat situ. restoran ayam panggang. mmg sedap. customer service mmg tiptop, cume satu je yg tak best, suasana restoran tu. adeke patut pasang lagu MyChemicalRomance.. taula semua pelayan tuh mude2, tp takkanla pasang lagu mcr kot. boleh dikatekan habis satu album lagu mcr dipasang. meja saya dahla dok sblah speaker, mane tak sakit telinga, tau jela lagu mcr cammane. lagi2 dahla restoran tuh restoren family, ramai family makan kat situ siap dgn anak2 lg... sepatutnya pasangla lagu yg lembut ke.. ceria ke, ok gak... jgnla pasang lagu rock2 nih.. so, kpd sesape yg ade restoran, pasangla lagu2 yg lembut ataupun tgok mood pelanggan, jgn ikut sedap hati je nak pasang lagu pape...


P/s: kata ganti diri aku/saya, saya gunekan dlm post ikut mood. :)

0 Responses to "kecewa + TERUJA !!"

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...