11:06 PTG

(0) Comments

Hi-Tech Tikus


Microsoft baru2 ini telah melancarkan mouse/tetikus yg lebih moden, berteknologi tinggi dan multipurpose. boleh pakai mouse cam biase, tp bile pusing je tgok bwh die ade bnyk button yg mcm remote control t.v. hehehe... tp bukan remote utk t.v, yg tuh button utk memudahkan korang control presentation korang. ataupun gune utk media center, mcm tgok movie ke, layan lagu ke, just control dr mouse tuh je.. klau yg jenis malas nak bgun dr katil bile tgok movie, blehla gune mouse nih.... ia gune bluetooth utk conect dgn pc/laptop bukan seperti biase wireless mouse yg gune infrared or radio wave. ini gune bluetooth dgn 2.4 GHz. rage die lebih jauh dr radio wave. ini spec yg menarikdgn tikus comel nih :
Presentation Controls
Media Remote
Battery Life Indicator
2.4 GHz Bluetooth® with First Connect Technology
High Definition Laser Technology
Laser Pointer(presentation)
Magnifier
4-Way Scrolling
Instant Viewer
Customizable Buttons

harge : usd79.99 klau rm dalam 250++

bg saya ia lebih kpd kemudahan utk presentation dan layan movie. klau utk game, maybe tak digalakkan gune. nnti hancur plak... gune wat main couster strike, 2 3 hari hancur dah mouse tu. hehehhe... utk maklumat lanjut lg, bleh tgok kat website microsoft ni.
0 Responses to "Hi-Tech Tikus"

Catat Ulasan

nak komen, komen elok2 skit ek...