3:50 PTG

(1) Comments

kodin kembali....

Din

Setelah sekian lame menghilangkan diri dr blog ini, kini kodin kembali semula.. hahahaha... klau nak tau brp lama saya dah hilangkan diri dr memblogger nih, cube tgok post yg dulu, tgok tarikh die bile, pastu beza dgn tarikh post nih... lame kan! huhuhuh...

terlampau bnyk keje smp xde mase nk blog nih.. tp xpe, saya cube try update pape pun... sblom ni ade gak try blog di blog free wordpress, tp mcm tak best je, so kembali ke blogger.. yahuuu... nk tgok blog saya kat wordpress, klik disini. blog disini saya telah mengubah jadi style skit and kemas... sejuk mata memandang. Post kali ni just nak bgtau je yg saya kembali, next post baru bende bermanfaat skit. heheh..

mari layan videoclip ini. Meriah gile lagu nih. lagu kegemaran saya mase form4 ke 5 ntah.. layannn...