11:23 PTG

(1) Comments

Blog Berpindah

Salam semua,

Untuk pengumuman, setelah lebih dari 4 tahun menggunakan blogspot, kini  blog kodin telah berpindah dengan menggunakan domain sendir iaitu izzaldin.com (nama betul) :)

ini kerana, saya boleh customize sendiri blog saya nak rupe macammane dan letak function2 yg menarik.

Akhir kata, babai blogspot (blom babai gak, still guna utk IM, :p)  dan Hahai izzaldin.com :)

11:42 PG

(1) Comments

Free Wordpress Theme

Din

,

Seperti biase, saya akan kongsi bende-bende percuma.

sebelum ni saya ade kali link untuk download template utk blogspot @ blogger

boleh dapatkan disini :
http://kodin.blogspot.com/2008/03/blogger-theme-hack.html

kali ini, Wordpress theme plak. Ia percuma, percuma dan percuma lagi..

boleh dapatkan disini :
http://panduanebiz.info/page/32



1:27 PG

(0) Comments

Ohoooiiii..

Din

, ,

Quick update

- dah lame tak berblog. yg post sblom ni adalah 2 hari sebelum dpt kerja.
masuk je keja, terus takde mase nk update blog.. balik keje je dah tak larat.

- akan update dari masa ke semasa kalau rajin.
selalu update kat twitter & facebook je.

- bye